Sanitair Projecten - Van Zwol badkamers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Van Zwol projecten, uw badkamer en sanitair partnerDeze link is gereserveerd voor onze nieuwe internetsite "Sanitair Projecten "

Graag bieden wij u al enige informatie.

Onze onderneming, informeert, adviseert, en ondersteunt alle mogelijke projecten op sanitair gebied.
Voor onder andere, hotels, restaurants, wellness ruimtes, ziekenhuizen en showrooms, met de doelstelling een specifieke opdracht of een bepaalde hoeveelheid werk.
De inzet van onze mensen, sanitair materiaal en de benodigde financiƫle middelen opnieuw georganiseerd onder de slogan K.K.K wat staat voor, Kosten - Kwaliteit - Kwantiteit


Binnen deze projecten streven wij van Zwol projecten ernaar om de in te zetten resources bij aanvang van de projecten vast te kunnen leggen en in te schatten.
aangezien wij zowel kwalitatief hoogwaardige sanitair projecten willen aanbieden als ook de zekerheid willen de sanitair projecten goed gebouwd worden, hebben wij besloten alleen met sanitair aanbieders samen te werken die ons de garantie kunnen bieden die wij voor onze klanten nodig achten.


Dit alles in samenwerking met:


DMG - OUDENTEAK - TU TECHNISCHE UNIE - FPN GROEP - BOUWMAAT - PCI LIJMEN - POLUCOM VOEGAFDICHTING - VAN ZANTEN SCHILDERWERKEN - KASLEE PROJECTEN - DE WIT PLAFONDS


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu